Сталий розвиток і цифрові інновації: сьогодення та майбутнє

5 квітня 2024

Вітаємо всіх, хто завітав на нашу сторінку!

Команда Рівненського регіонального центру підвищення кваліфікації як партнер  конференції «Сталий розвиток і цифрові інновації: сьогодення та майбутнє»,  запрошує бажаючих прийняти в ній участь. Конференція розпочне свою роботу 17 травня 2024 р. в м. Одеса і проводитиметься в офлайн та онлайн форматі.

Цільовою аудиторією конференції є працівники органів місцевого самоврядування, представники територіальних громад, регіональних та місцевих органів державної влади, державних і комунальних підприємств, освітяни та науковці, а також представники бізнесу.

Що корисного можна отримати, прийнявши участь у конференції?

Під час конференції учасники ознайомляться з результатами наукових досліджень та виконаних проєктів, а також з розробками ІТ компаній, направлених на досягнення цілей сталого розвитку, Матеріали поданих на конференцію доповідей будуть опубліковані у колективній монографії, а презентації спікерів розміщені на веб сайті  конференції.

Як стати спікером чи подати доповідь для опублікування?

Для участі у конференції у якості спікера необхідно до 20 квітня зареєструватися на веб сторінці конференції https://www.srci.com.ua/uk/, а тим, хто презентує свої дослідження  у вигляді наукової доповіді чи практики з подальшим опублікуванням подати доповіді до 30 квітня 2024р.

Що є важливим у цьому заході?

По-перше, - це участь у роботі конференції  зарубіжних науковців та низки вітчизняних компаній, організацій та установ.

По-друге, - це можливість науковим, освітнім та громадським організаціям, а також ІТ компаніям приєднатися до даного заходу та стати його партнером.

По-третє, участь у конференції є безкоштовною.

Як стати партнером конференції?

Для цього потрібно надіслати на електронну адресу конференції srci.conf@hotmail.com свою згоду стати партнером та Лого організації чи компанії, Розміщені на веб сайті конференції логотипи міститимуть посилання на веб ресурси партнерів, чим буде продемонстрована наша єдність і підтримка ініціативи Міжнародного Союзу Електрозв’язку (МСЕ - https://www.itu.int/en/about/Pages/default.aspx) з щорічного проведення 17 травня Всесвітнього дня телекомунікації та інформаційного суспільства (WTISD - https://nationaltoday.com/world-telecommunication-and.../) та теми 2024 року «Цифрові інновації для сталого розвитку»

Сподіваємося, що участь 17 травня 2024 року у конференції «Сталий розвиток і цифрові інновації; сьогодення та майбутнє» буде корисною для усіх її учасників.