Успішно завершено навчання за загальною короткостроковою програмою «Етика та доброчесність на державній службі»

31 січня 2024

Рівненський регіональний центр підвищення кваліфікації зреалізував навчання за загальною короткостроковою програмою «Етика та доброчесність на державній службі» для державних службовців місцевих органів виконавчої влади. З метою формування професійних і етичних стандартів серед службовців, підкреслюючи значення доброчесності та етичної поведінки в державному управлінні.
Програма охоплює основні теми:
Доброчесність державного службовця: етичний та юридичний виміри – Смалій Ольга Володимирівна, начальник Західного Міжрегіонального управління НАДС.
Правила етичної поведінки державних службовців та відповідальність за їх порушення – Гарнага Олександр Миколайович, кандидат економічних наук, доцент НУВГП.
Культура спілкування та мовленнєвий етикет у діловій сфері – Златів Леся Михайлівна, доцент кафедри стилістики та культури української мови Рівненського державного гуманітарного університету, кандидат педагогічних наук.
Діловий етикет та корпоративна культура у професійній діяльності державного службовця. Стиль та імідж ділової людини – Маслова Юлія Петрівна, доцент кафедри документознавства та інформаційної діяльності НУ «Острозька академія», кандидат філологічних наук.
Ми прагнемо, щоб кожен службовець був обізнаний з етичними нормами та стандартами, які є необхідними для ефективної та прозорої роботи в державних органах.