Триває навчання за загальною професійною програмою!

6 вересня 2023

Ми успішно завершили п’яту сесію навчання за загальною професійною сертифікатною програмою для державних службовців раз на три роки. 
 
Ця сесія була особливо цікавою, оскільки ми детально вивчали та висвітлювали особливості застосування Закону України про державну службу, а також розглянули соціально психологічні аспекти управління змінами та важливість командної роботи та взаємодії
 
 Висловлюємо щиру подяку нашим спікерам, за їхній надзвичайний внесок у навчання наших учасників навчання, а саме:
 
Ользі Смалій  – начальнику Західного міжрегіонального управління НАДС, яка висвітлила особливості застосування Закону України про державну службу, зміни в законодавстві та регулюванні державної служби вимагають постійного оновлення знань та навичок для ефективної роботи в цій сфері.
 Сергію Лукіну  – директору Регіонального центру підвищення кваліфікації у Київській області, який висвітлив дуже важливі теми - соціально-психологічні аспекти управління змінами та командну роботу та взаємодію, адже управління змінами стає ключовою навичкою в будь-якій організації, оскільки швидкі та складні зміни вимагають від нас адаптації та вміння зберігати стабільність. 
 
Нехай наша спільна робота і надалі приносить позитивні результати та сприяє підвищенню професійного рівня учасників навчання. 
Разом ми зможемо досягти найкращих результатів!