Разом з Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» було реалізовано спільний консультативний проєкт "Забезпечення соціальними послугами внутрішньо переміщених осіб. Компенсація за пошкоджене зруйноване житло"

28 липня 2023

Кожна людина у нашій країні має право на належну соціальну підтримку та якісні послуги. Сьогодні у фокусі уваги реалізація державних програм для сотень тисяч внутрішньо переміщених внаслідок масштабних воєнних дій. 
 
Разом з Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» було реалізовано спільний консультативний проєкт "Забезпечення соціальними послугами внутрішньо переміщених осіб. Компенсація за пошкоджене зруйноване житло", який покликаний підвищити професійний рівень фахівців, що працюють з вразливими категоріями громадян. 
 
Навчання проводиться в рамках програми «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», що реалізується за фінансування Агентства ООН у справах біженців в Україні.
 

 

Дякуємо за активну громадянську позицію  Ользі Мельник, регіональній координаторці БО БФ «ССС» та Оксані Древко, регіональній юристці в Рівненській області БО БФ «ССС».