"ВАРТО УСВІДОМИТИ УРОКИ МИНУЛОГО, ЩОБ ЗНАТИ ЩО РОБИТИ В МАЙБУТНЬОМУ" !

14 червня 2023

В рамках програми "Розвиток туристичної галузі Рівненщини" розкрили питання "Історико-культурна домінанта Рівненщини, як об'єкт організованого та індивідуального туризму".
 
Історична та культурна спадщина Рівненщини настільки багата, що може стати одним із визначних туристичних маршрутів в Україні.
Історико-культурна спадщина відіграє важливу роль у збереженні минулого, формуванні історичної пам’яті і національної свідомості народу.
 
«Пам’ятки культури створюють особливий світ, і є важливою складовою культурного, ідеологічного середовища, в якому, так само, як в природному, живе людина, вони пов’язані з далеким минулим та переплітаються з нашим сьогоденням.  Є відображенням та відлунням розвитку української нації, української ідентичності та самобутності.
Це і є той код українського народу.
 
Ми висловлюємо щиру подяку Юзефу Нікольченку від Центру та учасників професійного навчання за вагомий внесок у відродження української національної культури, активну просвітницьку діяльність, благородну справу - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.
 
Разом до перемоги !
Слава Україні та її героям !