ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ! Реалізація спільного заходу з експертами проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

27 червня 2022

Рівненський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій повідомляє, що на вимогу часу спільно з експертами Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у п’ятницю 01 липня 2022 року заплановано навчання за спеціальною короткостроковою програмою "Управління фінансами та фінансовий контроль в органах державної влади і місцевого самоврядування Рівненської області".

Захід відбудеться за такою програмою:

1.  Реєстрація учасників (09:45 – 10:00 год, з 10:00 год – навчання за нижчевказаними темами);

2. Тема 1. Сучасна система внутрішнього контролю: вимоги законодавства та практика його реалізації. Додаткова цінність внутрішнього контролю для органів місцевого самоврядування ТГ (10:00 – 11:10 год);

3. Тема 2. Внутрішній аудит у ТГ: як організувати діяльність (11:10 – 12:00 год).

Навчання проходитиме на безоплатній основі в дистанційному режимі та є  актуальним для посадових осіб місцевого самоврядування місцевих рад (сільські, селищні, міські голови, їх заступники, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату місцевої ради та виконавчого комітету, виконавчих органів місцевої ради та державні службовці)  і депутатів місцевих рад.

Для участі у навчанні необхідно пройти електронну реєстрацію: заповнити реєстраційну картку на сайті Центру підвищення кваліфікації www.rivne-cppk.rv.ua у розділі «Реєстрація учасників», або за покликанням:

https://docs.google.com/forms/d/1Z0ARZUspyaYUjwQu42cAbm9V-37LANy_pUipIUN6ld0/edit

Зареєстровані учасники навчання отримають інформаційні листи на електронні адреси, вказані в реєстраційних картках.