Оголошено проведення електронних консультацій з громадскістю

10 червня 2019

  Національне агенство України з питань державної служби оголошує про проведння електронних консультацій з громадскістю щодо обговорення проекту постанову Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2004 р. №1681 "Про центри перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій" за посиланням: Консультація з громадськістю.

 

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони: 

    соціальні групи населеннядержавні службовці, посадові особи місцевого самоврядування та депутати місцевих рад, працівники центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій;

     заінтересовані стороницентри перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

 Електронна адреса, контактний номер: yeshchenko.p@nads.gov.ua, тел.: +38 (044) 256 00 50, Єщенко Павло.

 Строк проведення консультацій: до 28 червня 2019 року.

 Строк і спосіб оприлюднення результатів консультацій: до 30 червня 2019 року висвітлюються на офіційному веб-сайті НАДС.