У співпраці з командою Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» зреалізували спеціальну програму підвищення кваліфікації «Як підвищити ефективність управління комунальною власністю: обираємо інструменти»

27 лютого 2023

Завдяки тісній співпраці з командою Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» вдалося зреалізувати спеціальну короткострокову програму підвищення кваліфікації «Як підвищити ефективність управління комунальною власністю: обираємо інструменти».
 
У заході взяли участь представники місцевого самоврядування Рівненської, Волинської, Львівської та Закарпатської областей.
 
На початку навчання з вітальним словом  до учасників звернулася директорка Центру Тетяна Янчик, наголосила на важливості теми та окреслила мету заходу, ознайомила з планом дій у випадку повітряної тривоги і побажала успішного підвищення кваліфікації.
 
Спікери сьогоднішнього заходу – Юлія Бодашевська, Роман Романко, Катерина Степчук, Ганна Борова, Ірина Гринчишин, Сергій Лосєв та Оксана Самойліч – висвітлили важливі для діяльності посадових осіб місцевого самоврядування теми та ознайомили учасників навчання з інструментами підвищення ефективності управління активами громади для подальшого їх застосування в роботі.
 
Висловлюємо щиру подяку спікерам та усій команді Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за співпрацю і вагомий внесок у підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування Рівненської та інших областей України.
 
Сильний фронт і надійний тил!
Наближаємо перемогу разом!
Слава Україні!