ПРООН у партнерстві з Міжнародною організацією праці (МОП) завершив реалізацію спільного пілотного проекту «Розширення економічних можливостей жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні» у Рівненській та Сумській областях та 24 листопада 2021 р.

25 листопада 2021

         Присутні на підсумковій онлайн-зустрічі оглянули результати проекту, поділилися досвідом та уроками, отриманими від його впровадження, а також почули відгуки від залучених партнерів.

         Завдячуючи тісній співпраці Рівненського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій з командою проекту, 115 державних  службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад мали можливість підвищити рівень своєї компетентності, здобути нові знання та вдосконалити раніше набуті. В рамках реалізації спеціальної короткострокової програми «Посилення професійної спроможності публічних управлінців Рівненської області у контексті системних змін (Лідерство в економічному розвитку)» було проведено навчання чотирьох тренінгових груп.

         З огляду на новизну й актуальність тематики курсу, професійну роботу тренерки Оксани Урбан спостерігався високий інтерес до цього навчання з боку посадових осіб місцевого самоврядування та державних службовців Рівненської області, а також схвальні відгуки учасниць і учасників усіх чотирьох груп.

         Принагідно, ще раз засвідчуємо вдячність команді проекту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні» за вагомий спільний результат.

         Сподіваємося на продовження нашої плідної співпраці у майбутньому.