З 11 по 13 жовтня у Рівному відбувся другий тренінг за тематикою "Лідерство в економічному розвитку", проведений Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації спільно з ПРООН

18 жовтня 2021

Мета навчальної програми – підвищити рівень професійної компетентності слухачів і слухачок щодо формування лідерських якостей, і завдяки цьому сприяти економічному розвитку громад, імплементації рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в умовах сталого економічного розвитку.
Цього разу 35 публічних службовців з Рівненської області підвищили свою кваліфікацію за спеціальною сертифікованою програмою "Лідерство в економічному розвитку", яку розробила і вкотре бездоганно втілила національна консультантка проєкту Оксана Урбан Федосова. А завдяки нашим партнерам-професіоналкам Наталя Мервінська та Тетяна Янчик курс став частиною цьогорічної регіональної програми професійного зростання публічних службовців Рівненської області.
Також дякуємо національному консультанту проєкту Григорій Стариков за насичену інформаційну сесію практичних кейсів з розробки гендерно-чутливих стратегій у пілотних громадах проєкту EEW Сумської та Рівненської областей. Сучасні засоби зв'язку були не на нашому боці, проте разом ми впоралися! 
Шановні колеги, партнери, дякуємо вам за ці незабутні три дні жвавих дискусій, спільних переосмислень, щирого спілкування, обміну думками та власним досвідом, а головне – за відкритість до змін та власного професійного розвитку!
Зважаючи на високий запит слухачів та актуальність тематики навчального курсу, ми оголошуємо про набір додаткової (третьої) групи на тренінг "Лідерство в економічному розвитку" з-поміж посадовців органів місцевого самоврядування з Рівненської області, що запланований на 25-27 жовтня 2021 року. 
Кінцевий термін зголошення – 22 жовтня. Буде не менш насичено, практично, інформаційно та корисно!