Проведено чергові два навчання з питань використання сучасних комп'ютерних технологій

5 жовтня 2020

Інформаційні комп'ютерні технології відіграють зростаюче важливу роль, оскільки новітні технології все більше і більше інтегруються у наше щоденне життя. Саме цим можна обгрунтувати тенденцію до збільшення кількості осіб, які виявили бажання навчатися за програмою "Використання сучасних комп'ютерних технологій у діяльності місцевих органів влади". 

Станом на сьогодні, за вказаною тематикою кваліфікацію підвищили 108 осіб. Попереду ще 2 аналогічні семінари для державних службовців та 3 - для посадових осіб місцевого самоврядування.

Реалізовувати вказану програму нам допомагають наші партнери-викладачі. А саме, Олександр Терещенко, заступник директора комунального закладу "Регіональний інформаційно-комп'ютерний центр", який розкрив важливі моменти щодо організації технічного захисту інформації в установі та на прикладі своєї діяльності ознайомив учасників навчання з одним із засобів організації роботи над проектами - системою Trello.

Цифровій грамотності державних службовців на базі інструментів GOOGLE навчає один із продуктових експертів GOOGLE в Україні, директор ТОВ "Ліонест", Олег Костюкевич.